ŠEKSPIR, SERVANTES I KARAOKE

Redovni |

MJESTO:
Cafe Gemelli,
, ,

VRIJEME:
Početak programa: 22.04.2016 u 21:00
Kraj programa: 23.04.2016 u 02:00

RADNJA:

Program posvećen Noći knjige počeće u 21 čas. Prisutne će   o danu posvećenom knjizi, Šekspiru, Servantesu i ostalim velikanima svjetske književnosti informisati organizatori večeri. Nakon toga će uslijediti recitacije i čitanje odlomaka iz nekih od najčuvenijih djela literature ili pjesama koje su pisali sami recitatori. Noć je osmišljena kao promocija retorike, lijepe riječi, pismenosti u koju će se uključiti najprije učenici i studenti koji su vjerni posjetioci našeg kafea, ali i oni stariji koji žele da podijele par stihova sa nama.

 

Oko 23h započećemo karaoke kako bismo takođe proslavili „Red Nose Day“, dan posvečen zabavi i šali. U tome će nam pomoći strani gosti koji se u Gemelliju osjećaju kao kod kuće. Pjevaćemo na engleskom, španskom, italijanskom, srpskom jeziku. Ipak, zar je jezik važan kada se osmijeh i muzika razumiju u cijelom svijetu.

SUDJELUJU:Pokaži moju lokaciju

OGANIZATOR:

Ostali programi istog organizatora

Programi u blizini

O nama

Manifestacija „Noć knjige“ kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava četvrti put će u našoj zemlji biti organizovana na nacionalnom nivou 23. aprila 2020.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige.cg@gmail.com