Prvi festival mladih recitatora Crne Gore & Salon knjiga za djecu

Redovni |

MJESTO:
KNJIŽARA „OBODSKO SLOVO“,
, ,

VRIJEME:
Početak programa: 22.04.2016 u 18:00
Kraj programa: 28.04.2016 u 20:00

RADNJA:

Opis programa:  Knjižara Obodsko slovo (The Capital Plaza) će u atrijumu Plaze organizovati Prvi festival mladih recitatora & Salon knjiga za djecu koji će, kako je za sad planirano, trajati od 22. do 28. aprila.

Prvi festival mladih recitatora je manifestacija takmičarskog karaktera u kojoj će učestvovati učenici osnovih i srednjih škola i studenti iz cijele Crne Gore. Osnovci, srednjoškolci i studenti će se takmičiti u različitim kategorijama, pobjednike će birati stručni žiri, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada obaviće se poslednjeg dana, 28. aprila, kada festival biti zatvoren.

Paralelno sa takmičarskim dijelom, publika i gosti festivala uživaće u nastupima različitih glumaca, recitatora i muzičara.

Istovremeno sa festivalom biće organizovan i Salon knjiga za djecu, na kojem će, na nekoliko štandova, biti izloženi novi i stari naslovi nekoliko izdavača.

SUDJELUJU:Pokaži moju lokaciju

OGANIZATOR:

Ostali programi istog organizatora

Programi u blizini

O nama

Manifestacija „Noć knjige“ kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava četvrti put će u našoj zemlji biti organizovana na nacionalnom nivou 23. aprila 2020.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige.cg@gmail.com