DOBRE KNJIGE, DOBRI PRIJATELJI :: Bijelo Polje

DOBRE KNJIGE, DOBRI PRIJATELJI

Redovni |

MJESTO:
Javna ustanova Ratkovićeve večeri poezije ,
, Bijelo Polje,

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 00:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 00:00

RADNJA:

Dobre knjige, dobri prijatelji

Povodom obilježavanja 23. aprila svjetskog Dana knjige i autorskih prava, Javna ustanova Ratkovićeve večeri poezije organizuje program „Dobra knjiga, dobri prijatelji“, a u okviru manifestacije „Noć knjige“.

Za ovu priliku, u saradnji sa Nevladinim udruženjem „Klub kulture“ i Osnovnom školom „Dušan Korać“, biće promovisana knjiga „Album za prognane“ Rebeke Čilović, sa početkom u 18 sati u Kući Rista Ratkovića, dok će u 13 sati, takođe u Kući Rista ratkovića, biti održan program „Romska književnost“.

- O knjizi „Album za prognane“, koju su prošle godine objavile Ratkovićeve večeri poezije, govoriće profesori Ljerka Petrović i Radoman Čečović, a biće izveden i poetski performans Milice Lutovac Marković i Irine Zečević, dok će program voditi Milena Bubanja. U programu „Romska književnost“ govoriće Rafet Mulić, Radoman Čečović i Kemal Musić, najavili su organizatori.

SUDJELUJU:
Javna ustanova Ratkovićeve večeri poezije
„Klub kulture“
Osnovnom školom „Dušan Korać“OGANIZATOR:

Javna ustanova Ratkovićeve večeri poezije ()

, ,

DOBRE KNJIGE, DOBRI PRIJATELJI

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Manifestacija „Noć knjige“ kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava osmi put će u našoj zemlji biti organizovana na nacionalnom nivou 23. aprila 2021.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige.cg@gmail.com