Narodna biblioteka ,,Stevan Samardžić” :: Pljevlja

Narodna biblioteka ,,Stevan Samardžić”

Redovni |

MJESTO:
JU Narodna biblioteka ,,Stevan Samardžić” ,
, Pljevlja,

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 00:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 00:00

RADNJA:

Javna ustanova Narodna biblioteka ,,Stevan Samardžić” Pljevlja, organizovala je predstavljanje zbirke poezije ,,Paukova mreža” Nade Loncović, povodom obilježavanja 23. aprila svjetskog dana knjige i autorskih prava.

 

 

Kao važan segment rada naše ustanove izdvaja se predstavljanje zavičajne kulturne baštine kroz realizaciju brojnih bibliotečkih aktivnosti koje ustanova planira programom, a sve u cilju što uspješnije afirmacije zavičajnog knjižnog fonda i zavičajnih književnika.

Biblioteka pruža veliku podršku zavičajnim stvaraocima u njihovim književnim poduhvatima, izdavanjem knjiga, predstavljanjem  i upoznavanjem čitalačke publike sa novim izdanjima organizovanjem književnih tribina. S obzirom na situaciju u kojoj se sada nalazimo kada moramo da poštujemo mjere IJZ a da ne bi zanemarili naše stvaraoce kao ni čitaoce, danas ćemo na ovakav način predstaviti novu knjigu koju je izdala  Biblioteka.

SUDJELUJU:OGANIZATOR:

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Manifestacija „Noć knjige“ kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava osmi put će u našoj zemlji biti organizovana na nacionalnom nivou 23. aprila 2021.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige.cg@gmail.com